Winkelwagen

€ 0,00
0

Waarom Mars Car Electronics

Sound of Mars/Mars Car Electronics is sinds 1996 een begrip in Friesland, en is een echte specialist in Car-audio, zowel voor de particuliere als zakelijke markt! Naast advies, verkoop en inbouw van audioapparatuur leveren wij een breed assortiment producten en diensten op het gebied van navigatie, telefonie, carkits, multimedia, eco-tuning, chip-tuning, accessoires en lederen interieurs.

Mars Car Electronics is een specialist op het gebied van Car Audio & Multimedia systemen.

U kunt bij ons terecht voor een aanpassing op uw huidige installatie, bijvoorbeeld een iPod oplossing op uw bestaande radio, of een navigatiesysteem dat volledig is geintrigeerd in uw dashboard.

U bent zuinig op uw auto en apparatuur.....dan zijn wij ook! Wij zorgen er voor dat de apparatuur zorgvuldig en vakkundig wordt ingebouwd. Na inbouw krijgt u uw auto schoon, in affabriek staat van ons terug. Dus geen rommel, losse draden of schroefgaten in uw auto!

Wij zijn innovatief en creatieve in het bedenken van de beste, mooiste en duurzaamste oplossing. Ook voor uw auto zijn de mogelijkheden eindeloos. Uw extreemste wens is voor ons een uidaging!

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en ons vakmanschap, raden wij u aan om de foto's op deze site te bekijken, of eens langs te komen in onze showroom.

Eco Tuning

Brandstof is duur. Hierop willen we allemaal besparen. Met Eco Tuning van Mars Car Electronics kan dat! Door het optimaliseren van het verbrandingsproces kan uw auto tot 12% zuiniger rijden.

Feitelijk is Eco Tuning voor elke autobezitter interessant, maar vooral de kilometervreters kunnen behoorlijke kostenbesparingen realiseren. Eco Tuning wordt daarom veel toegepast voor taxibedrijven, overheidsinstellingen, koeriersdiensten, transportbedrijven, installatie bedrijven en bouwbedrijven.

Business 2 Business

Mars Car Electronics is uw partner in zakelijke oplossingen. Van ritregistratie tot het realiseren van uw eigen "kantoor op wielen"....de mogelijkheden van de moderne techniek zijn legio!

Wij verdiepen ons continue in de mogelijkheden en toepassingen van de nieuwste technieken. Wij zij innovatief en creatief in het ontwikkelen van oplossingen die aansluiten bij uw wensen en de (on)mogelijkheden van uw voertuig.

Heeft u specifieke, extreme wensen of vragen....? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op, de oplossing is dichter bij dan u denkt!

Leer inbouw

Voor leer inbouw kunt u ook bij ons terecht. Onze leersets zijn custom made. Dus u bepaalt uw eigen leerkleur, sticknaden en eventueel uw eigen logo. Bij Mars Car electronics gaan we alleen te werk met eerste keus leer.

Onze leersets bestaan uit vol leer, dat houd in dat de wangen, zijkanten en rugleuning van leder zijn en niet van kunst leer. Alleen dan krijg u de kwaliteit die u en wij willen.

Comfort en veiligheid

Mars Car Electronics is ook gespecialiseerd in advies en inbouw van apparatuur die uw comfort en veiligheid vergroten. Denk aan de inbouw van achteruitrijdcamera's, cruise control, SCM/TNO goedgekeurde alarmsystemen in alle klassen, ritregistratiesystemen, voertuigvolgsystemen, Park Distance Control, radardetectie, iPOD, en USB aansluitingen.

Comfort & Veiligheid is een breed begrip. Wat voor de één comfortabel en veilig is kan voor de ander als vervelend en gecontroleerd worden ervaren. Vandaar dat we bij Mars Car Electronics samen met u bekijken wat voor u en uw medeweggebruikers comfortabel en veilig is.