Winkelwagen

€ 0,00
0

Trekhaak incl. montage

-4%

Trekhaken vaste montage

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Trekhaken vaste montage

Brink / Thule Trekhaak met vaste kogel, 7 of 13 polige kabelset gemonteerd en wel. Alle haken zijn TUV EN ISO gecertificeerd en de prijs is incl. professionele montage.

Er is al een trekhaak vanaf € 300,- incl btw en montage. Bel naar de voor u dichtstbijzijnde United Carshops vestiging voor uw prijs of kijk op www.trekhaken.nu

Offerte opvragen

OF
  • Algemeen
  • Specificaties
  • Garantie & Retournering
  • Realisatie

U staat er wellicht niet direct bij stil, maar een trekhaak is een belangrijke verbinding tussen uw trailer, caravan of fietsendrager. Stuk voor stuk kostbare bezittingen die u op een veilige en betrouwbare wijze wilt kunnen vervoeren. Brink / Thule begrijpt dat en ontwikkelt daarom trekhaken die tot de veiligste van de wereld behoren. Het voldoen aan verschillende tests en keurmerken zijn hiervan het bewijs.

Als toonaangevend producent van trekhaken is Brink / Thule Towing Systems B.V. samenwerkingsverbanden aangegaan met gedreven ondernemers die streven naar veiligheid, gemak en tevreden klanten op het gebied van trekhaakmontage. Deze bedrijven hebben een naam: Brink / Thule Towing Partners.

Een Brink / Thule trekhaaksysteem, gemonteerd door een Brink / Thule Towing Partner is de beste garantie voor jarenlang probleemloos gebruik. Onderdeel van de service door een Brink / Thule Towing partner is een verlengde garantie tot een periode van vijf jaar na montage, bij een jaarlijkse controle. Een blijk van vertrouwen in zowel onze producten als de montage door een Brink / Thule Towing Partner. Klik op www.trekhaken.nu voor uw maatwerk offerte.